Mijn naam is Tessa Wijnker – de Vries (1986)

Eigenlijk dacht ik wel vaker dat het ook anders zou moeten kunnen.. Dan was ik weer even getriggerd en ging ik vol goede moed opzoek. Na verloop van tijd liet ik het dan toch weer naast me neer vallen, te veel, te lastig, niet weten hoe te beginnen en druk met m’n werk, gezin, en sociale contacten, je wordt geleefd. Maar sinds de 1e lockdown is alles veranderd! Ik ben eens echt goed gaan nadenken.. Nadenken over het feit dat je héél hard kan werken (en dat werken van mij voelt voor mij geen eens als werken, puur omdat ik doe wat ik echt leuk vind). Maar naast het feit dat je je werk met alle liefde uitvoert wil je er toch ook graag nog wel een beetje de vruchten van plukken toch?

Sinds 2008 ben ik ondernemer, het zit in me, het past bij me en ik zou niets anders willen. Ik ben ontzettend leergierig, een doorzetter (ik bijt me er in vast), enthousiast, positief, creatief en vind alles interessant (wat overigens ook wel eens vermoeiend is). Conclusie: Ik zie in van alles iets en zie ook alles zitten. Ik geloof dat dingen anders kunnen vooral in de maatschappij waar we nu in leven. Die maatschappij is niet makkelijk en lijkt wel steeds moeilijker te worden.

Wat wil ik?

Ik wil jullie met mijn blogs inspireren! Als vrouw (mannen zijn uiteraard ook van harte welkom), als ondernemer, als mens. Alles kan en alles is mogelijk zolang je het maar graag genoeg wilt. Het enige wat je moet aanpassen is je mindset. Zet door, hou vol, pak aan en heb geduld, je kan het gerust als je er maar in gelooft! Ik geloof heilig in het holistische van de mens alles is naar mijn mening onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo geloof ik ook dat sommige dingen op je pad komen met een reden en dat je soms het oude moet afbreken om ruimte te kunnen maken voor nieuwe inzichten.

Wat vindt je op mijn pagina?

Op mijn pagina vind je verschillende vormen van beleggen en investeren dat is iets waar wij samen aan begonnen zijn en ons dan ook heerlijk bezig houd, het wordt alleen maar leuker. We zijn beide zzper’s en beseffen ons maar al te goed dat je nooit op één paard moet gokken. Wij hebben onze tegenslagen ook gehad en dat heeft ons juist hier gebracht. Hoe beroerd het toen ook voelde, inmiddels zijn we er heel dankbaar voor en is het alleen maar een leerschool geweest. En als wij dit kunnen.., dan kun jij het ook!

Ik ben zeker geen expert, ik ben geen financieel adviseur, ik heb geen kennis of iets wat in de buurt komt van de financiële wereld. Ik kan en mag geen advies geven. Het enige wat ik ben is enthousiast en wat ik wel kan, wil en mag.. Dat is die enthousiasme delen met jullie!

“A quitter never wins and a winner never quits”

Napoleon Hill

Over mij:

Ik verslind podcasts en storytel
– Ik hou van aanpakken en doorpakken
– Ik geloof dat dingen soms gewoon zo moeten zijn
– Ik geloof dat je veel voor elkaar kan krijgen zolang je het maar graag genoeg wilt
– Doe maar gewoon normaal..
– Ik hou van nuchterheid, puur en zijn wie je echt bent
– Ik hou niet van stresse en moeten
– Ik hou van humor, sparren, mensen met kennis, mensen die inspireren en je verder brengen als mens zowel zakelijk als in persoonlijke groei
– Dit ben ik! Wie ben jij? Geef me gerust een mailtje dan kunnen we elkaar misschien wel inspireren
!


info@vrouwenondernemer.nl